martes, 20 de noviembre de 2007

Inauguració 'Rosa dels Vents, Rosa Agenjo i les dones màgiques' | Olokuti | Dijous a les 19'30h


Art Neutre? publicació virtual d'art i l'espai cultural Olokuti us conviden a la inauguració de l’exposició 'Rosa dels Vents, Rosa Agenjo i les dones màgiques' que tindrà lloc el dijous 22 de novembre a partir de les 19'30 h a Olokuti (antiga GOA) del carrer d’Astúries 36-38 de Barcelona (Gràcia) i romandrà oberta al públic fins al 20 de desembre amb entrada gratuïta.

Els comissaris de l’exposició són Emma Giné i Daniel Solano, coordinadors d’Art Neutre? i l’exposició serà presentada per Manel Canals, filòsof i crític d’art.

La mostra que la pintora Rosa Agenjo ens ofereix en aquesta exposició és un tast de la seva pròpia trajectòria vital i artística. El conjunt d’aquarel·les i olis que presenta a 'Rosa dels Vents, Rosa Agenjo i les dones màgiques' entronca amb la seva dedicació a la recerca d’un principi de vida, i un símbol universal d’energia còsmica. La filosofia de la seva pintura parteix del millor de la tradició artística mediterrània per constituir alhora una proposta de modernitat.

[bio] Rosa Agenjo va nèixer a Barcelona l'any 1955. És Doctora en Belles Arts per a la Universitat de Barcelona, 1987. La seva activitat professional està lligada al món docent, com a Professora Titular del Departament de Pintura , Facultat de Belles Arts, Universitat de Barcelona, i al món de l'expressió artística amb el llenguatge del color i de la llum, de la bellesa i del moviment. Ha fet nombrosos exposicions individuals i col.lectives a Catalunya, Espanya, França, Estats Units.

1 comentario:

Julio dijo...

Esta vez no fallamos, ahí nos vemos. Yolanda & Julio