viernes, 6 de junio de 2008

24H HANGAR OBERT AL CASM | 6 i 7 DE JUNY




Des del divendres 6 de juny a les 20H fins al dissabte 7 de juny a les 20H els artistes d’ HANGAR ocuparan tot l’edifici del Centre d’Art Santa Mònica per tercer any consecutiu. En aquesta edició, però, l’aterratge d’artistes durarà 24 hores, durant les quals es podran visitar la obra de tots els artistes residents d’HANGAR http://hangar.org i també visionar la secció vídeo “Fet a HANGAR”, entre d’altres propostes.

Hangar Obert 24 Hores al Centre d’Art Santa MòniCA és una oportunitat incomparable per conèixer de prop la creació d’avui en arts visuals - art que no respecte las fronteres de gènere o matèria - de la mà d’ un centre de producció que recolza durant més de 10 anys la investigació i el desenvolupament de l’art a Barcelona.

El programa d’ activitats començarà amb performances en el claustre - dansa, poesia, música, vídeo – per continuar, després i a la segona planta, amb una sessió de 8 hores de Lives Audiovisuals a càrrec de convidats molt especials. Durant el matí de dissabte, després de l’esmorzar, l’activitat tornarà a la planta baixa amb Radio Paca, que presentarà el nou projecte de ràdio a la presó de dones Wad Ras amb la participació de les dones empresonades. Finalment tornarem l’atenció cap a la tercera planta, on es presentaran alguns dels projectes que s’han desenvolupat a Hangar o en el barri de Poblenou, mentre que es projecta a la planta baixa les novetats del catàleg d’ HAMACA, distribuïdora de videoart.
La cloenda de l’acte es celebrarà amb una performance molt especial dirigida per Ruben Santiago i dedicada als nous artistes per néixer.

Més informació: www.centredartsantamonica.net

No hay comentarios: